Over ons

robbin1Robbin Breuer
Ik ben Robbin Breuer, 22 jaar oud en kom uit Varsseveld. Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in theater. Het was daarom voor mij ook een logische stap om na de middelbare school auditie te doen voor de theateropleiding Artiest Cultureel Ondernemer in Nijmegen. Na het behalen van mijn diploma ben ik verder gaan studeren op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, waar ik de opleiding Theatermanagement volg.

Naast mijn studie ben ik eigenaar van het bedrijf RB Producties, theater en entertainment en mede-eigenaar van Sint in de Achterhoek. Ik kijk elk jaar weer uit naar de Sinterklaasperiode, waar ik met veel liefde en passie de rol van zwarte piet op me neem.

Sharon-190x300Sharon Becks
Ik ben Sharon Becks, 21 jaar oud en kom uit Dinxperlo.
Op dit moment studeer ik Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit van Nijmegen.
Vanaf mijn 6e jaar sta ik al op het toneel, waar ik met veel plezier verschillende rollen heb gespeeld.
Robbin en ik kennen elkaar via de theatergroep uit Sinderen, waar we direct een klik hadden. We zijn al jarenlang vrienden en we vullen elkaar dan ook goed aan in ons gezamenlijke bedrijf. Robbin is het creatieve brein achter de Sinterklaasshows en ik doe de meer zakelijke en organisatorische kant van het bedrijf. In de decembermaanden vind ik het heerlijk om in de rol te kruipen van zwarte piet in onze eigen Sinterklaasshows!